Personvernserklæring for Scom.no

Dette er personvernserklæringen for Scom.no (“Nettsiden”). Denne erklæringen har til hensikt å informere deg om hvordan vi samler inn, bruker, lagrer og beskytter dine personopplysninger når du bruker Nettsiden. Vi tar personvern på alvor og tar alle nødvendige skritt for å sikre dine data.

1. Innsamling av Personopplysninger

a. For å kunne bruke tjenestene som tilbys på Nettsiden, må du registrere deg og oppgi visse personopplysninger. Dette inkluderer informasjon som:

– Navn

– E-postadresse

 Telefon nummer

– Adresse

– Foretaksnavn / Brukernavn

– Konto detaljer ved betaling og utbetaling (Vi bruker Stripe og woocommerce for ordrebestilling, betaling og utbetaling. Les Stripe sine brukervilkår her)

2. Bruk av Personopplysninger

a. Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:

– For å tilby, vedlikeholde og forbedre tjenestene på Nettsiden.
– For å behandle transaksjoner og betalinger direkte på Nettsiden ved hjelp av Stripe og WooCommerce.
– For å kommunisere med deg angående din bruk av tjenestene, inkludert bruk av innebygd meldingsfunksjon.
– For å administrere din konto og gi deg tilgang til spesifikke funksjoner og tjenester.
– For å etterkomme lovpålagte krav, som oppbevaring av regnskapsdata og dokumentasjon for statlige instanser.

3. Deling av Personopplysninger

a. Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å levere tjenestene du har bedt om, eller hvis loven krever det.

b. Vi kan dele dine personopplysninger med tredjeparts tjenesteleverandører som hjelper oss med å drifte og vedlikeholde Nettsiden, inkludert betalingsbehandling og verifiseringstjenester.

4. Informasjonskapsler (Cookies):

a. Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin eller enhet når du besøker nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene kan inneholde informasjon som nettlesertype, enhetstype, IP-adresse, og navigasjonsmønstre.

b. Typer informasjonskapsler: Vi bruker både øktbaserte informasjonskapsler (som slettes når du lukker nettleseren) og vedvarende informasjonskapsler (som lagres på enheten din i en bestemt tidsperiode). Vi bruker også egne informasjonskapsler og informasjonskapsler fra tredjeparter for ulike formål, inkludert analyse, markedsføring og tilpasset innhold.

c. Samtykke til informasjonskapsler: Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du i bruk av informasjonskapsler som beskrevet i denne erklæringen. Du kan når som helst endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din eller slette informasjonskapsler som allerede er lagret. Vær oppmerksom på at noen funksjoner på nettstedet vårt kan være begrenset hvis du deaktiverer visse informasjonskapsler.

d. Formål med informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler for å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet vårt, forbedre nettstedets ytelse, tilpasse innholdet for å møte dine preferanser, og for markedsføringsformål. Vi kan også bruke informasjonskapsler for å samle inn anonyme statistikker om besøkendes aktiviteter på nettstedet.

e. Vi respekterer personvernet ditt, og vi samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon gjennom informasjonskapsler med mindre du gir oss slik informasjon frivillig. 

5. Dine Rettigheter

a. Du har rett til å få tilgang til, korrigere og slette dine personopplysninger som er lagret på Nettsiden. Du kan gjøre dette ved å logge inn på din konto og bruke de tilgjengelige verktøyene.

b. Du har også rett til å motsette deg behandlingen av dine personopplysninger, samt rett til dataportabilitet og begrensning av behandling i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

6. Sikkerhet

a. Vi tar alle rimelige forholdsregler for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, bruk eller endring. Vi benytter bransjestandard sikkerhetstiltak for å sikre at dine data er trygge.

7. Endringer i Personvernserklæringen

a. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernserklæringen når som helst. Endringer vil bli publisert på Nettsiden, og det er ditt ansvar å holde deg oppdatert om eventuelle endringer.

8. Kontakt Oss

a. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående denne personvernserklæringen eller hvordan vi behandler dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på Kontakt@scom.no.

Sist oppdatert: 04.11.2023