frilanser
Epost verifisert Nicole Daae
0/5 (0 Tilbakemeldinger)
Medlem siden januar 15, 2024

Hei! Jeg heter Nicole Daae og er designer bosatt i Bergen.

Jeg har jobbet som designer hos Redink Vest siden 2020, her har jeg vært ansvarlig for å utvikle brukervennlige og estetisk tiltalende designløsninger for kunder som Nycoplus, Sylvsmidja og Helse Bergen. Før det jobbet jeg som freelancer i fire år, hvor jeg fikk muligheten til å jobbe med ulike kunder og prosjekter. Jeg jobbet hovedsakelig med webbaserte prosjekter men også mye trykksaker for Kaibosh og Amatørkulturrådet i Bergen. Jeg har også hatt en praksisplass i England, hvor jeg jobbet med innhold og utstillingsdesign for Rememorial WWI i forbindelse med 100-års jubileet av slutten på første verdenskrig. 

Jeg har Master i Future Design med Distinction fra Teesside University i Nord-England. Jeg fullførte siste året på BA (hons) i Grafisk Design ved samme universitet. I tillegg har jeg studert organisasjon og ledelse ved Kristiania, samt grafisk design ved Noroff Institutt i Bergen. Jeg har deltatt på kurs innen UX-design og har sertifiseringer fra LinkedIn og Google gjennom Coursera for å spisse designkunnskapen min på UX og interaksjonsdesign.

Jeg har et godt øye for design og brukeropplevelser. Jeg har erfaring med idé- og konseptutvikling, wireframing/prototyping, workshops og brukertesting. Jeg har god kjennskap til Adobe CC-programmene som InDesign, Illustrator, After Effects, Photoshop og Adobe XD. Jeg har også kjennskap til Figma, HTML & CSS, og WordPress. 

Jeg har mottatt priser og utmerkelser for arbeidet mitt som medlemskap i International Society of Typographic Design og Diamond Awards for beste studentarbeid ved Noroff i Bergen.

0

Pågående prosjekter

0

Fullførte prosjekter

0

Kansellerte prosjekter

0

Pågående tjenester

0

Fullførte tjenester

0

Kansellerte tjenester

* Klikk på knappen og send forespørsel

Send forespørsel